Offerte verzenden veelgestelde vragen

Mijn offerte verzend email komt niet aan
Wanneer een offerte wordt verzonden en deze niet aankomt is hij hoogstwaarschijnlijk in de spambox van de klant beland. Klik hier voor meer toelichting en tips

De akkoord functionaliteit werkt niet

Is deze offerte wellicht door een Paper for Paper medewerker geaccordeerd die ook ingelogd was in het beheer van Offorte? In dat geval werkt de akkoord functionaliteit niet, deze is echt bestemd voor klanten die niet zijn ingelogd in Offorte.

Wanneer je zelf wilt testen kun je bijvoorbeeld de offerte naar jezelf sturen, maar open dan de link naar het voorstel in een andere browser dan Chrome (of log eerst uit op Offorte voordat je het voorstel bekijkt)