Met meerdere huisstijlen en handelsnamen werken

Het is zeker mogelijk om met meerdere handelsnamen in de offertes te werken. Wat je kunt doen is een vormgevingssjabloon per handelsnaam aanmaken.

Sommige items zullen wel vanuit het account zelf aangestuurd worden. Dit zijn bijvoorbeeld: email verzendingen, Offorte account adres en personalisatie bedrijfsgegevens. De personalisatie velden kun je oplossen door in je offerte de bedrijfs personalisatie velden niet te gebruiken maar je adres gewoon in de tekst te typen.

Meerdere huisstijlen

Door met meerdere designsjablonen te werken, kun je per offerte bepalen welke vormgeving, logo e.d. getoond moet worden. Op die manier kun je binnen 1 account, offertes voor meerdere producten / bedrijven maken. Een design sjabloon kun je aanmaken / kopieren via het menu instellingen.

Vormgeving sjabloon toewijzen

Bij het aanmaken van een nieuwe offerte is er de keuze voor een van de design sjablonen. Bij een bestaande offerte kun je het design sjabloon aanpassen waneer je vanuit het offerte overzicht de details bekijkt en dan onder het vormgevingsgedeelte.

Terug naar het overzicht

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Stuur ons een e-mail of gebruik de knop rechtsonder om direct een bericht te verzenden