Transparante prijzen

Win meer opdrachten. Probeer de krachtige offerte software zelf.

ProfessionalsStandaard120 per jaar

of € 15 per maand


icon1 gebruiker
iconOnbeperkt offertes maken
iconAlle basis functionaliteiten
populair
Professionals & TeamsPremium300 per jaar

of € 35 per maand


icon5+ gebruikers & rechten
iconOnbeperkt offertes maken
iconAlle functionaliteiten
iconEigen subdomein
iconDelen tussen accounts
iconGebruik api

14 dagen gratis proberen zonder verplichtingen

iconGeen kosteniconAlle functionaliteiteniconStart binnen enkele minuteniconGeen automatische verlengingKlik hier om te startenicon

Meer gebruikers

Kies het Premium abonnement wanneer je met meer gebruikers aan de slag wilt. Bij het afsluiten van het nieuwe abonnement kun je het aantal gebruikers kiezen. Per 5 extra gebruikers komt er het maand/jaar bedrag aan abonnementskosten bij. Bijvoorbeeld: 10 gebruikers is € 70 per maand of € 600 per jaar

Gratis proefperiode

Wanneer je start met de proefperiode zit je nergens aan vast en hoef je niks te betalen. Pas wanneer je overgaat op het betaalde abonnement betaal je het maand of jaar bedrag.

Betaal per maand of jaar

Je hebt de keuze tussen een maand of jaarabonnement. We vinden het super als je voor een jaarabonnement gaat en geven daarom een flinke korting op het maandbedrag. Je kunt op elk willekeurig moment opzeggen, maar daar zouden we wel verdrietig van worden.

Geen verborgen kosten

Er worden verder geen additionele kosten in rekening gebracht en je abonnement stopt automatisch als je niet verlengd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Veiligheid

Alle accounts draaien in een extreem beveiligde server omgeving op toplocatie in Amsterdam. Alle verbindingen lopen via SSL en er wordt elke dag een backup van jullie gegevens gemaakt.

Heb je vragen?

Laat het ons weten via het support gedeelte of gebruik de knop rechtsonder. We helpen je dan zo snel als mogelijk en reageren binnen een paar uur.

"Gemak en een professionele uitstraling. Dat is de reden geweest dat we zijn overgestapt op Offorte. We maken nu al een paar jaar gebruik van de applicatie en versturen naar tevredenheid honderden offertes per jaar."

Roy Hulst
Algemeen Directeur, People & Payment

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te startenicon