Transparante prijzen

Start vandaag en win meer opdrachten. Probeer de krachtige offerte software zelf.

jaarlijks gefactureerd
maandelijks gefactureerd
ProfessionalsStandaard10,00 per maand
1 gebruiker
Onbeperkt offertes maken
Alle basis functionaliteiten
populair
Professionals & TeamsPremium25,00 per maand
5+ gebruikers & rechten
Onbeperkt offertes maken
Alle functionaliteiten
Eigen domein
Delen tussen accounts
Integraties & api
Automations & reminders

Gratis 14 dagen proberen zonder verplichtingen

Geen kostenStart binnen enkele minutenGeen automatische verlengingErvaar de mogelijkhedenKlik hier om te starten

Gratis 14 dagen proberen

Wanneer je start met de proefperiode zit je nergens aan vast en hoef je niks te betalen. Pas wanneer je overgaat op het betaalde abonnement betaal je het maand of jaar bedrag.

Geen automatische verlenging

Er worden verder geen additionele kosten in rekening gebracht en je abonnement stopt automatisch als je niet zelf verlengd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Veiligheid

Alle accounts draaien in een extreem beveiligde server omgeving op toplocatie in Amsterdam. Alle verbindingen lopen via SSL en er wordt elke dag een backup van jullie gegevens gemaakt.

Eigen domein

Met deze feature is het mogelijk om de offerte presentatie link aan te passen naar jullie eigen domeinnaam. Offertes worden door een klant dan bijvoorbeeld bekeken op offerte.julliedomeinnaam.nl. Tevens kun je e-mail verzenden vanuit jullie eigen domeinnaam.

Delen tussen accounts

De mogelijkheid om meerdere Offorte accounts met elkaar te verbinden en favorieten onderling te delen. Super handig als je bijvoorbeeld met meerdere vestigingen werkt en je de favorieten vanuit het hoofdkantoor wilt beheren. Of als branche organisatie favorieten met leden wilt delen.

Integraties & API

Er is een technische API beschikbaar waarmee programmeurs Offorte via code kunnen aansturen. Hiermee kan dan handmatig een koppeling gemaakt worden tussen verschillende systemen. Ook kun je gebruikmaken van de integraties, waaronder Zapier.com. Zo kun je koppelingen maken met 1300+ verschillende systemen zonder technische kennis.

Betaal per maand of jaar

Je hebt de keuze tussen een maand of jaarabonnement. We vinden het super als je voor een jaarabonnement gaat en geven daarom een flinke korting op het maandbedrag. Je kunt op elk willekeurig moment opzeggen, maar daar zouden we wel verdrietig van worden.

Meer gebruikers

Kies het Premium abonnement wanneer je met meer gebruikers aan de slag wilt. Bij het afsluiten van het nieuwe abonnement kun je het aantal gebruikers kiezen. Bijvoorbeeld: 10 gebruikers is € 70 per maand of € 600 per jaar en 20 gebruikers is € 140 per maand of € 1200 per jaar.

Heb je vragen?

Laat het ons weten via het support gedeelte of gebruik de knop rechtsonder. We helpen je dan zo snel als mogelijk en reageren binnen een paar uur.

Klant ervaringen met Offorte

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten