Transparante prijzen

Win meer opdrachten. Probeer de krachtige offerte software zelf.

ProfessionalsStandaard120 per jaar

of € 15 per maand


icon1 gebruiker
iconOnbeperkt offertes maken
iconAlle basis functionaliteiten
populair
Professionals & TeamsPremium300 per jaar

of € 35 per maand


icon5+ gebruikers & rechten
iconOnbeperkt offertes maken
iconAlle basis functionaliteiten
iconEigen subdomein
iconDelen tussen accounts
iconIntegraties & api

14 dagen proberen zonder verplichtingen

iconGeen kosteniconStart binnen enkele minuteniconGeen automatische verlengingiconErvaar de mogelijkhedenKlik hier om te startenicon

Meer gebruikers

Kies het Premium abonnement wanneer je met meer gebruikers aan de slag wilt. Bij het afsluiten van het nieuwe abonnement kun je het aantal gebruikers kiezen. Per 5 extra gebruikers komt er het maand/jaar bedrag aan abonnementskosten bij. Bijvoorbeeld: 10 gebruikers is € 70 per maand of € 600 per jaar

14 dagen proberen

Wanneer je start met de proefperiode zit je nergens aan vast en hoef je niks te betalen. Pas wanneer je overgaat op het betaalde abonnement betaal je het maand of jaar bedrag.

Betaal per maand of jaar

Je hebt de keuze tussen een maand of jaarabonnement. We vinden het super als je voor een jaarabonnement gaat en geven daarom een flinke korting op het maandbedrag. Je kunt op elk willekeurig moment opzeggen, maar daar zouden we wel verdrietig van worden.

Eigen subdomein

Met een eigen subdomein is het mogelijk om de offerte presentatie link aan te passen naar jullie eigen domeinnaam. Offertes worden door een klant dan bijvoorbeeld bekeken op offerte.julliedomeinnaam.nl.

Delen tussen accounts

De mogelijkheid om meerdere Offorte accounts met elkaar te verbinden en favorieten onderling te delen. Super handig als je bijvoorbeeld met meerdere vestigingen werkt en je de favorieten vanuit het hoofdkantoor wilt beheren. Of als branche organisatie favorieten met leden wilt delen.

Integraties & API

Er is een technische API beschikbaar waarmee programmeurs Offorte via code kunnen aansturen. Hiermee kan dan handmatig een koppeling gemaakt worden tussen verschillende systemen. Ook kun je gebruikmaken van de integraties, waaronder Zapier.com. Zo kun je koppelingen maken met 1300+ verschillende systemen zonder technische kennis.

Geen verborgen kosten

Er worden verder geen additionele kosten in rekening gebracht en je abonnement stopt automatisch als je niet verlengd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Veiligheid

Alle accounts draaien in een extreem beveiligde server omgeving op toplocatie in Amsterdam. Alle verbindingen lopen via SSL en er wordt elke dag een backup van jullie gegevens gemaakt.

Heb je vragen?

Laat het ons weten via het support gedeelte of gebruik de knop rechtsonder. We helpen je dan zo snel als mogelijk en reageren binnen een paar uur.

"Offorte helpt ons met het online bouwen van offertes door het gebruik van de templates en de beeldbank. Het is simpel en snel."

Daniëlle Bruel
Accountmanagement Support, Bureau Zuidema

Ready to get started?

Probeer Offorte nu 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te startenicon