What's new in Offorte

Bekijk de meest recente updates van de offerte tool. Ontwikkelingen van Offorte worden gedaan op basis van waardevolle feedback van onze gebruikers en natuurlijk onze visie. Offorte is gestart in 2010 en sindsdien hebben we veel verbeteringen en functionaliteiten toegevoegd.

Performance verbetering

Zoals je mogelijk hebt gelezen in de nieuwsbrief zijn we gestart met het ontwikkelen van het verbeterde contacten management. Tijdens de werkzaamheden hebben we een performance verbetering doorgevoerd die we ook meteen in het huidige beheer konden doorvoeren. Dat hebben we gedaan en deze update is zojuist doorgevoerd. Vooral Offorte gebruikers met een hoop contacten zullen deze verbetering duidelijk merken.

Lees meer

Update

Er is een nieuwe update doorgevoerd die naast verschillende technische optimalisaties achter de schermen ook enkele nieuwe verbeteringen heeft doorgevoerd.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste items:

 • Editor: Wanneer je nog niet opgeslagen wijzigingen in de editor hebt gemaakt, krijg je eerst een melding wanneer je de editor verlaat, zodat je indien gewenst nog kunt opslaan.
 • Offerte: Op het akkoordscherm en op de handtekening pagina wordt nu de offerte naam en offerte nummer getoond. Dit is alleen zichtbaar voor nieuwe offertes, bestaande offertes blijven onaangepast.
 • Presentatie: de scroll weergave is verbeterd en vloeiender.
 • Verzending: de structuur van offerte links is robuster gemaakt en daardoor beter bestand tegen spamfilter bewerkingen.

Lees meer

Nieuwe Prullenmand

Afgelopen tijd hebben we diverse kleine verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd. Vandaag is er tevens een nieuwe feature beschikbaar gekomen: een Prullenmand voor je offertes en contacten.

Zo werkt het
Wanneer je een offerte en/of contact weggooit dan worden deze naar een prullenmand verplaatst. Pas na 14 dagen wordt de prullenmand permanent geleegd. Mocht je iets per ongeluk verwijderd hebben, dan kun je deze via Instellingen > Prullenmand weer ongedaan maken. De prullenmand functie werkt momenteel alleen voor offertes en contacten, maar nog niet voor andere zaken zoals favorieten, sjablonen, etc. Deze staan overigens wel op de roadmap op toegevoegd te gaan worden.

Lees meer

Nieuwe offerte editor & viewer

Er werd langere tijd hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor & weergave. Vandaag is deze grote update dan eindelijk live gegaan. Lees meer op onze blog: Nieuwe offerte editor & viewer.

Lees meer

Onderhoudsupdate

Deze week is er weer een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, maar voornamelijk kleine optimalisaties.

Work in progress: nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Verwachte release is Q1 2023

Lees meer

Sneakpreview Oktober 2022

Er wordt al langere tijd hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor & weergave. De ontwikkeling is nu in de laatste fase terecht gekomen en zal binnenkort door gebruikers getest gaan worden. Bekijk de laatste sneakpreview met de ge-update prijstabel, nieuwe pagina sections en de photogallery: Sneakpreview Oktober 2022.

Lees meer

Uitbreiding rechtenprofielen

Deze update bevat kleine updates & optimalisaties. Zoals eerder vermeld gaat bijna alle tijd momenteel naar de ontwikkeling van de nieuwe editor. Desondanks is er ook een nieuwe functionaliteit aan Offorte toegevoegd.

Het is nu mogelijk om een gebruiker het profiel: restricted_user te geven. Wanneer een gebruiker dat rechtenprofiel heeft kan hij/zij alleen zijn eigen offertes zien en wijzigen.

Lees meer

Sneakpreview April 2022

Het werk aan de nieuwe offerte editor verloopt spoedig. Benieuwd geworden? Bekijk enkele nieuwe features in de tweede sneakpreview: Sneakpreview April 2022.

Lees meer

Sneakpreview Februari 2022

Er wordt al maanden hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor & weergave. Het gaat nog even duren voordat je er gebruik van kunt gaan maken, maar vandaag kun je al een eerste sneak preview zien. Check enkele nieuwe features op de volgende blog: Sneakpreview Februari 2022.

Lees meer

Onderhoud

Deze week is er weer een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, maar voornamelijk kleine optimalisaties.

Work in progress: nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Het grootste deel van onze focus ligt de komende periode bij de ontwikkeling van de editor. Stay tuned voor de sneakpreview

Lees meer

Work in progress

Deze week is er weer een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, maar voornamelijk kleine optimalisaties.

Work in progress: nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Er worden mooie stappen gezet en een aantal veelgevraagde features zoals een uitgebreide undo history worden momenteel geimplementeerd. Het grootste deel van onze focus ligt de komende periode bij de ontwikkeling van de editor.

Lees meer

Onderhouds Update

Zojuist is er een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, hieronder een korte samenvatting van de aanpassingen.

 • E-mail link support in editor toegevoegd
 • Correctie van link in e-mail wanneer klant voor het eerst een offerte bekijkt
 • Formattering prijstabel regels via API geoptimaliseerd
 • Diverse infrastructuur optimalisaties

Gestart met ontwikkeling nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Hiermee wordt een basis gelegd voor veel toekomstige uitbreidingen en is het mogelijk om meerdere soorten layouts zelf te maken. De nieuwe editor wordt vanaf scratch helemaal opnieuw opgebouwd wat een hoop tijd kost om dit goed te doen, vandaar dat andere updates tot het minimale worden beperkt totdat de editor gereed is. Al feedback die we van gebruikers hebben ontvangen over de editor nemen we natuurlijk mee in de nieuwe setup.

Lees meer

Update

Er is een nieuwe update doorgevoerd die naast verschillende technische optimalisaties achter de schermen ook enkele nieuwe functionaliteiten beschikbaar maakt.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste verbeteringen:

 • Account instellingen: Er is nu de mogelijkheid om een afbeelding van je handtekening in te stellen voor de akkoord pagina
 • E-mail: de links in de notificatie e-mails verwijzen nu naar naar de offerte details
 • Personalisatie: er is een pagina nummer tag toegevoegd
 • Automations: bij het kopieren van een automation uit je favorieten naar een offerte wordt de datum naar de toekomst gezet
 • API: wanneer je een bedrijf probeert aan te maken en hij bestaat al, dan krijg je nu de id terug van dat bestaande bedrijf
 • Webhooks: de optie om het content type van het bericht in te stellen is toegevoegd
 • Diverse kleine optimalisaties

Lees meer

Trends & Insights

Om je meer inzicht te geven hebben we een nieuwe feature ontwikkelt die boordevol waardevolle data zit. Data waarmee je kunt zien hoe je ervoor staat qua sales en wat de verwachtingen zijn. De informatie geeft je belangrijke details over wat je goed doet in het offerte proces en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. De nieuwe feature is per direct beschikbaar voor alle Premium gebruikers. Lees meer over deze nieuwe Premium functionaliteiten op de volgende blog: Trends & Insights.

Daarnaast zijn er diverse aanpassingen doorgevoerd:

 • Totaalbedrag offerte wordt nu automatisch geupdate op basis van je offerte inhoud met mogelijkheid om dit bedrag handmatig aan te passen
 • Status veranderingen worden nu vollediger gelogd in de offerte geschiedenis en zijn met terugwerkende kracht op basis van gemiddelden toegevoegd
 • Preview balk in offerte weergave als je bent ingelogd als Offorte gebruiker
 • Verschillende fout oplossingen en verbeteringen

Lees meer

Meerdere handtekeningen

De hoofdrol in deze update gaat naar de mogelijkheid om een of meerdere ondertekenaars verplicht te maken voordat je offerte akkoord is. Zo kun je nu meerdere mensen toewijzen als benodigd om te ondertekenen en kun je contacten configureren zodat ze alleen de offerte mogen zien, maar niet ondertekenen. Verder zijn er weer kleine optimalisaties en verbeteringen doorgevoerd:

 • Bij favoriet offertes kun je beter instellen wat de standaard gebruikte design en tekst sjablonen zijn, deze worden ook gebruikt bij het aanmaken van een nieuwe offerte
 • Bij de favorieten pagina's en paragrafen kun je de design en tekst sjablonen instellen
 • Er is de mogelijkheid om een design sjabloon te kopieren
 • De offerte in de API toont de prijstabel ID
 • Verschillende kleine verbeteringen

Lees meer

Offorte ging in 2010 van start

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten