What's new in Offorte

Bekijk de meest recente updates van de offerte tool. Ontwikkelingen van Offorte worden gedaan op basis van waardevolle feedback van onze gebruikers en natuurlijk onze visie. Offorte is gestart in 2010 en sindsdien hebben we veel verbeteringen en functionaliteiten toegevoegd.

Onderhoudsupdate

Deze week is er weer een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, maar voornamelijk kleine optimalisaties.

Work in progress: nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Verwachte release is Q1 2023

Lees meer

12/19/2022

Sneakpreview Oktober 2022

Er wordt al langere tijd hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor & weergave. De ontwikkeling is nu in de laatste fase terecht gekomen en zal binnenkort door gebruikers getest gaan worden. Bekijk de laatste sneakpreview met de ge-update prijstabel, nieuwe pagina sections en de photogallery: Sneakpreview Oktober 2022.

Lees meer

10/26/2022

Uitbreiding rechtenprofielen

Deze update bevat kleine updates & optimalisaties. Zoals eerder vermeld gaat bijna alle tijd momenteel naar de ontwikkeling van de nieuwe editor. Desondanks is er ook een nieuwe functionaliteit aan Offorte toegevoegd.

Het is nu mogelijk om een gebruiker het profiel: restricted_user te geven. Wanneer een gebruiker dat rechtenprofiel heeft kan hij/zij alleen zijn eigen offertes zien en wijzigen.

Lees meer

6/27/2022

Sneakpreview April 2022

Het werk aan de nieuwe offerte editor verloopt spoedig. Benieuwd geworden? Bekijk enkele nieuwe features in de tweede sneakpreview: Sneakpreview April 2022.

Lees meer

4/21/2022

Sneakpreview Februari 2022

Er wordt al maanden hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor & weergave. Het gaat nog even duren voordat je er gebruik van kunt gaan maken, maar vandaag kun je al een eerste sneak preview zien. Check enkele nieuwe features op de volgende blog: Sneakpreview Februari 2022.

Lees meer

2/1/2022

Onderhoud

Deze week is er weer een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, maar voornamelijk kleine optimalisaties.

Work in progress: nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Het grootste deel van onze focus ligt de komende periode bij de ontwikkeling van de editor. Stay tuned voor de sneakpreview

Lees meer

12/3/2021

Work in progress

Deze week is er weer een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, maar voornamelijk kleine optimalisaties.

Work in progress: nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Er worden mooie stappen gezet en een aantal veelgevraagde features zoals een uitgebreide undo history worden momenteel geimplementeerd. Het grootste deel van onze focus ligt de komende periode bij de ontwikkeling van de editor.

Lees meer

10/4/2021

Onderhouds Update

Zojuist is er een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, hieronder een korte samenvatting van de aanpassingen.

 • E-mail link support in editor toegevoegd
 • Correctie van link in e-mail wanneer klant voor het eerst een offerte bekijkt
 • Formattering prijstabel regels via API geoptimaliseerd
 • Diverse infrastructuur optimalisaties

Gestart met ontwikkeling nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Hiermee wordt een basis gelegd voor veel toekomstige uitbreidingen en is het mogelijk om meerdere soorten layouts zelf te maken. De nieuwe editor wordt vanaf scratch helemaal opnieuw opgebouwd wat een hoop tijd kost om dit goed te doen, vandaar dat andere updates tot het minimale worden beperkt totdat de editor gereed is. Al feedback die we van gebruikers hebben ontvangen over de editor nemen we natuurlijk mee in de nieuwe setup.

Lees meer

7/14/2021

Update

Er is een nieuwe update doorgevoerd die naast verschillende technische optimalisaties achter de schermen ook enkele nieuwe functionaliteiten beschikbaar maakt.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste verbeteringen:

 • Account instellingen: Er is nu de mogelijkheid om een afbeelding van je handtekening in te stellen voor de akkoord pagina
 • E-mail: de links in de notificatie e-mails verwijzen nu naar naar de offerte details
 • Personalisatie: er is een pagina nummer tag toegevoegd
 • Automations: bij het kopieren van een automation uit je favorieten naar een offerte wordt de datum naar de toekomst gezet
 • API: wanneer je een bedrijf probeert aan te maken en hij bestaat al, dan krijg je nu de id terug van dat bestaande bedrijf
 • Webhooks: de optie om het content type van het bericht in te stellen is toegevoegd
 • Diverse kleine optimalisaties

Lees meer

4/15/2021

Trends & Insights

Om je meer inzicht te geven hebben we een nieuwe feature ontwikkelt die boordevol waardevolle data zit. Data waarmee je kunt zien hoe je ervoor staat qua sales en wat de verwachtingen zijn. De informatie geeft je belangrijke details over wat je goed doet in het offerte proces en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. De nieuwe feature is per direct beschikbaar voor alle Premium gebruikers. Lees meer over deze nieuwe Premium functionaliteiten op de volgende blog: Trends & Insights.

Daarnaast zijn er diverse aanpassingen doorgevoerd:

 • Totaalbedrag offerte wordt nu automatisch geupdate op basis van je offerte inhoud met mogelijkheid om dit bedrag handmatig aan te passen
 • Status veranderingen worden nu vollediger gelogd in de offerte geschiedenis en zijn met terugwerkende kracht op basis van gemiddelden toegevoegd
 • Preview balk in offerte weergave als je bent ingelogd als Offorte gebruiker
 • Verschillende fout oplossingen en verbeteringen

Lees meer

3/12/2021

Meerdere handtekeningen

De hoofdrol in deze update gaat naar de mogelijkheid om een of meerdere ondertekenaars verplicht te maken voordat je offerte akkoord is. Zo kun je nu meerdere mensen toewijzen als benodigd om te ondertekenen en kun je contacten configureren zodat ze alleen de offerte mogen zien, maar niet ondertekenen. Verder zijn er weer kleine optimalisaties en verbeteringen doorgevoerd:

 • Bij favoriet offertes kun je beter instellen wat de standaard gebruikte design en tekst sjablonen zijn, deze worden ook gebruikt bij het aanmaken van een nieuwe offerte
 • Bij de favorieten pagina's en paragrafen kun je de design en tekst sjablonen instellen
 • Er is de mogelijkheid om een design sjabloon te kopieren
 • De offerte in de API toont de prijstabel ID
 • Verschillende kleine verbeteringen

Lees meer

2/6/2021

A.I. Tekstschrijver

We maken het schrijven van je offerte makkelijker met een nieuwe tool die artificial intelligence gebruikt om te helpen bij het maken van teksten. De nieuwe functie schrijft teksten en variaties voor je op basis van een klein beetje menselijke input. Gebruik de tool om een begin te maken en brainstorm samen tot de perfecte tekst. Lees meer over deze nieuwe innovatieve tool op de volgende blog: AI Tekstschrijver.

Ook zijn er weer diverse optimalisaties uitgevoerd en kleine functionaliteiten toegevoegd. De belangrijkste items zijn:

 • Detectie van meerdere offerte editors die dezelfde offerte willen wijzigen
 • Verschillende internationale settings en configuratie (datum, timezones, prijs formatting, etc.)
 • Taalkeuze bij het aanmaken van een nieuw tekst sjabloon
 • Infrastructuur verbeteringen
 • Diverse kleine bugs opgelost
 • Nieuwe video tutorials

Lees meer

1/21/2021

Uitgebreide offerte statistieken

Via de offerte details kun je nu uitgebreide statistieken van je offerte inzien. Naast een samenvatting kun je bijvoorbeeld zien hoe vaak je pagina's zijn bekeken, op welke links er is geklikt en nog veel meer. Veel waardevolle informatie voor je sales en offerte proces om nog meer mooie opdrachten te kunnen binnenhalen en je offertes nog slimmer te maken.

Diversen verbeteringen
Afgelopen weken zijn er ook diverse optimalisaties en verbeteringen uitgevoerd. De aanpassingen zijn steeds gefaseerd live gezet. Hieronder een opsomming van de belangrijkste items:

 • Grote performance verbeteringen die het systeem sneller maken
 • Optie om prijstabel regels toe te voegen als je een offerte via de API maakt
 • Kleine verbeteringen in de prijstabel en offerte editor
 • Gebruikers interface optimalisaties
 • Offerte presentatie onthoudt nu pagina navigatie

Lees meer

12/11/2020

Automations & Reminders

Met de nieuwe Automations & Reminders functionaliteiten kun je jouw offerte proces nog verder automatiseren. Plan de dag waarop je je voorstel wilt versturen, stuur reminders aan je klant en volg op met slimme berichten. Lees meer over deze nieuwe Premium functionaliteiten op de volgende blog: Automations & reminders voor je offertes

Personalisatie
De wijze waarop je personalisatie tags kunt selecteren en in je offertes kunt gebruiken is verbeterd. Met het nieuwe dropdown menu kun je eenvoudig en snel de juiste tag vinden. Deze wordt dan automatisch naar je klembord gekopieerd zodat je hem direct kunt plakken in je offertes en e-mails. Tevens zijn er diverse nieuwe velden toegevoegd: offerte naam, status, versie, nummer en link. Je kunt dus nu zelf de offerte link in je e-mails plaatsen waar je wilt.

Lees meer

11/20/2020

Nieuwe prijstabel samenvatting paragraaf

Er is een nieuw type paragraaf aan Offorte toegevoegd die een overzicht geeft van de totaalprijzen van alle prijstabellen in je offerte. Werk je dus regelmatig met meerdere prijstabellen in een offerte, dan kun je nu een mooi overzicht maken.

Voeg de Prijstabel Samenvatting aan je offerte toe en geef je normale prijstabellen een label. Dit kun je doen via de instellingen van de betreffende paragraaf. Ook kun je eventueel aangeven dat een prijstabel niet in het overzicht getoond mag worden.

Verder heeft de prijstabel zelf nu de mogelijkheid om de aantallen en stuksprijs te verbergen voor een klant. Ook dit kun je via de instellingen van de paragraaf regelen.

Lees meer

10/30/2020

Offorte ging in 2010 van start

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten