What's new in Offorte

Bekijk de meest recente updates van de offerte tool. Ontwikkelingen van Offorte worden gedaan op basis van waardevolle feedback van onze gebruikers en natuurlijk onze visie. Offorte is gestart in 2010 en sindsdien hebben we veel verbeteringen en functionaliteiten toegevoegd.

Verbetering nieuwe offerte flow

Naast kleine verbeteringen is het nieuwe offerte scherm verbeterd qua contacten invoer. Je kan nu de optionele velden ook direct invoeren en het systeem onthoudt wat jouw voorkeur heeft qua contact type.

Tip: Configureer de verplichte velden via Instellingen > Contacten (voor Premium abonnementen)

Lees meer

Gebruikersbeheer update

Er is een nieuwe update doorgevoerd die naast verschillende kleine optimalisaties ook een verbeterd gebruikersbeheer implementeert. Je vindt het gebruikersbeheer onder de gebruikers tab in je account instellingen.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste vernieuwingen:

  • Nieuwe interface
  • Meer controle over gebruikers
  • Systeem administrator configuratie
  • Offerte verzend rechten instellen per gebruiker

Lees meer

Contacten beheer en functionaliteiten

Betere structuur voor je organisaties en personen en een strakkere scheiding tussen consumenten en zakelijke contacten. Lees meer over alle nieuwe functionaliteiten in de volgende blog: Upgrade van klanten beheer en functionaliteiten

Lees meer

Upgraded AI Model & upcoming contact management

Er is een upgrade uitgevoerd op het AI model voor betere prompt resultaten met snellere performance. Ook zijn er diverse kleine optimalisaties doorgevoerd.

Nieuw contacten beheer
Er wordt momenteel hard gewerkt aan een vernieuwd contacten beheer dat in 2024 gelanceerd gaat worden.

Lees meer

Performance verbetering

Zoals je mogelijk hebt gelezen in de nieuwsbrief zijn we gestart met het ontwikkelen van het verbeterde contacten management. Tijdens de werkzaamheden hebben we een performance verbetering doorgevoerd die we ook meteen in het huidige beheer konden doorvoeren. Dat hebben we gedaan en deze update is zojuist doorgevoerd. Vooral Offorte gebruikers met een hoop contacten zullen deze verbetering duidelijk merken.

Lees meer

Update

Er is een nieuwe update doorgevoerd die naast verschillende technische optimalisaties achter de schermen ook enkele nieuwe verbeteringen heeft doorgevoerd.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste items:

  • Editor: Wanneer je nog niet opgeslagen wijzigingen in de editor hebt gemaakt, krijg je eerst een melding wanneer je de editor verlaat, zodat je indien gewenst nog kunt opslaan.
  • Offerte: Op het akkoordscherm en op de handtekening pagina wordt nu de offerte naam en offerte nummer getoond. Dit is alleen zichtbaar voor nieuwe offertes, bestaande offertes blijven onaangepast.
  • Presentatie: de scroll weergave is verbeterd en vloeiender.
  • Verzending: de structuur van offerte links is robuster gemaakt en daardoor beter bestand tegen spamfilter bewerkingen.

Lees meer

Nieuwe Prullenmand

Afgelopen tijd hebben we diverse kleine verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd. Vandaag is er tevens een nieuwe feature beschikbaar gekomen: een Prullenmand voor je offertes en contacten.

Zo werkt het
Wanneer je een offerte en/of contact weggooit dan worden deze naar een prullenmand verplaatst. Pas na 14 dagen wordt de prullenmand permanent geleegd. Mocht je iets per ongeluk verwijderd hebben, dan kun je deze via Instellingen > Prullenmand weer ongedaan maken. De prullenmand functie werkt momenteel alleen voor offertes en contacten, maar nog niet voor andere zaken zoals favorieten, sjablonen, etc. Deze staan overigens wel op de roadmap op toegevoegd te gaan worden.

Lees meer

Nieuwe offerte editor & viewer

Er werd langere tijd hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor & weergave. Vandaag is deze grote update dan eindelijk live gegaan. Lees meer op onze blog: Nieuwe offerte editor & viewer.

Lees meer

Onderhoudsupdate

Deze week is er weer een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, maar voornamelijk kleine optimalisaties.

Work in progress: nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Verwachte release is Q1 2023

Lees meer

Sneakpreview Oktober 2022

Er wordt al langere tijd hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor & weergave. De ontwikkeling is nu in de laatste fase terecht gekomen en zal binnenkort door gebruikers getest gaan worden. Bekijk de laatste sneakpreview met de ge-update prijstabel, nieuwe pagina sections en de photogallery: Sneakpreview Oktober 2022.

Lees meer

Uitbreiding rechtenprofielen

Deze update bevat kleine updates & optimalisaties. Zoals eerder vermeld gaat bijna alle tijd momenteel naar de ontwikkeling van de nieuwe editor. Desondanks is er ook een nieuwe functionaliteit aan Offorte toegevoegd.

Het is nu mogelijk om een gebruiker het profiel: restricted_user te geven. Wanneer een gebruiker dat rechtenprofiel heeft kan hij/zij alleen zijn eigen offertes zien en wijzigen.

Lees meer

Sneakpreview April 2022

Het werk aan de nieuwe offerte editor verloopt spoedig. Benieuwd geworden? Bekijk enkele nieuwe features in de tweede sneakpreview: Sneakpreview April 2022.

Lees meer

Sneakpreview Februari 2022

Er wordt al maanden hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor & weergave. Het gaat nog even duren voordat je er gebruik van kunt gaan maken, maar vandaag kun je al een eerste sneak preview zien. Check enkele nieuwe features op de volgende blog: Sneakpreview Februari 2022.

Lees meer

Onderhoud

Deze week is er weer een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, maar voornamelijk kleine optimalisaties.

Work in progress: nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Het grootste deel van onze focus ligt de komende periode bij de ontwikkeling van de editor. Stay tuned voor de sneakpreview

Lees meer

Work in progress

Deze week is er weer een nieuwe onderhoudsupdate doorgevoerd. Er zijn geen grote wijzigingen, maar voornamelijk kleine optimalisaties.

Work in progress: nieuwe offerte editor
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuwe offerte editor. Er worden mooie stappen gezet en een aantal veelgevraagde features zoals een uitgebreide undo history worden momenteel geimplementeerd. Het grootste deel van onze focus ligt de komende periode bij de ontwikkeling van de editor.

Lees meer

Offorte ging in 2010 van start

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten