Klant ervaringen

Lees de ervaringen van onze klanten en partners. Ontdek wat voor hun belangrijk is en hoe Offorte hun helpt bij het maken van offertes en het winnen van opdrachten.

Feedback van klanten is super belangrijk en geeft onmisbare input voor de product ontwikkeling en verbetering. Regelmatig hebben we contact met onze gebruikers over hoe we Offorte nog beter kunnen maken. Heb je ideeen? Laat het ons weten!

Naast de klantervaringen hieronder kun je ook meer lezen over hoe onze gebruikers Offorte ervaren op Capterra.

Klant ervaringen
Kim Faber

VanMeijel

"We ervaren Offorte echt super! Mijn collega's zijn dolgelukkig met de komst van Offorte. Ook onze klanten zijn blij verrast door deze manier van offreren. We hebben echt een enorme slag in onze uitstraling gemaakt. "

Kim Faber
Marketing & communicatie
https://vanmeijel.nl/

Joost Bollaart

Brûlée

"Als designbureau waren wij op zoek om onze offertes snel en eenvoudig visueel aantrekkelijk te kunnen opstellen. Met Offorte kunnen nu online onze offertes opstellen, personaliseren en monitoren. "

Joost Bollaart
Creative Director
www.brulee.nl

Petrit van der Spoel

De Vloerenman

"Offorte helpt ons te onderscheiden in onze markt. Doordat wij digitaal een prachtige offerte uit kunnen brengen verlagen wij de drempel voor de klant om een krabbeltje te plaatsen. Tevens helpt het ook in gemak, men kan vanuit thuis ondertekenen zonder dat zij fysiek naar de winkel moeten komen. Dat is pas fijn!"

Petrit van der Spoel
Online Marketeer
www.vloerenmantegels.nl

Kirsten Jacobs

Vermetten

"Offorte maakt het mogelijk om op een vernieuwende en digitale manier offertes op te stellen en te versturen. Net zoals wij graag werken, daarom past het zo goed bij onze organisatie! Daarnaast zijn de offertes interactief en ze zien er professioneel uit, daar krijgen we vaak leuke reacties op van relaties. Door de sjablonen goed in te richten, kunnen collega’s binnen enkele minuten een offerte opmaken. Zij hoeven geen ellenlange teksten meer door te lopen, maar komen snel tot een professioneel eindproduct. Tenslotte is te zien wanneer iemand gekeken heeft, super handig voor de opvolging! "

Kirsten Jacobs
Marketing & Communicatie
www.vermetten.nl

Roy Hulst

People & Payment

"Gemak en een professionele uitstraling. Dat is de reden geweest dat we zijn overgestapt op Offorte. We maken nu al een paar jaar gebruik van de applicatie en versturen naar tevredenheid honderden offertes per jaar."

Roy Hulst
Algemeen Directeur
www.people-payment.nl

Daniëlle Bruel

Bureau Zuidema

"Offorte helpt ons met het online bouwen van offertes door het gebruik van de templates en de beeldbank. Het is simpel en snel."

Daniëlle Bruel
Accountmanagement Support
www.zuidema.nl

M. Middeljans

Harwig Beveiligingstechniek

"Offerte versneld het maken van offertes en geeft een hedendaagse uitstraling die past bij ons bedrijf. De diversiteit aan mogelijkheden en het online bijhouden maken deze tool erg geschikt voor onze branche. En je werkt ook nog eens volledig papierloos! Wel zo duurzaam."

M. Middeljans
Projectleider Beheer en Onderhoud
www.harwig.nl

Irma van der Lubbe

Vitamedia

"Offorte helpt ons om op een professionele manier onze offertes uit te brengen, maar ook om andere voorstellen op een verzorgde manier te versturen."

Irma van der Lubbe
Communicatieadviseur
www.vitamedia.nl

Camille Overdevest

Overdevest.com

"Met Offorte zijn veel voorkomende offertes binnen een paar minuten klaar, maar toch volledig gepersonaliseerd voor de klant. Offorte bespaart ons enorm veel werk "

Camille Overdevest
Directeur
www.overdevest.com

Hielke Mulder

Mulder Schoonmaak

"De professionele styling en werking van het offerte traject spreekt ons enorm aan. Door de grafische vormgeving en de online presentatie staan wij gevoelsmatig al 1-0 voor op onze concurrentie."

Hielke Mulder
CEO
www.schoon.frl

Peter van der Wulp

ZEROgas

"Offorte is gebruiksvriendelijke software waarmee je op een eenvoudige wijze een hele mooie offerte kunt maken. Eenmaal de juiste template aangemaakt met daarbij de artikelen kun je in een paar minuten de mooiste offerte maken."

Peter van der Wulp
Eigenaar
www.zerogas.nl

Robbert Hendrix

ROS WEB

"ROS WEB is erg blij met de Offorte tool! Wanneer je een stap omhoog wilt in het versturen van je offertes is dit een echte aanrader. Zodra je de huisstijl en je informatie goed hebt ingericht kan je snel en makkelijk offertes sturen. Geschikt voor zowel starters als MKB’ers met meerdere fte’s."

Robbert Hendrix
Oprichter
www.ros-web.nl

Boyd Poulus

Quick Online

"Met Offorte kunnen wij visueel aantrekkelijke en zeer complete offertes aanbieden aan onze klanten. Zelfs onze klanten geven ons complimenten over de offertes."

Boyd Poulus
Eigenaar
www.quick-online.nl

Erwin van Hulten

Brandness

"Als Marketingbureau zoek je naar alternatieve wijze om je offerte op unieke wijze te presenteren. Een aantal jaar geleden zijn we begonnen met creatieve offertes te maken in Offorte. Naar onze mening de ideale software om het anders te doen dan anderen, en net even wat meer te laten zien van je bedrijf dan de traditionele word offerte. Groot voordeel is dat je direct je offerte en algemene voorwaarden getekend retour krijgt."

Erwin van Hulten
Eigenaar
brandness.marketing

Linda Tuijn

Duidelijk Accountants

"Geen saaie opdrachtbevestigingen meer zoals je die van accountants gewend bent. Met Offorte maken we snel en efficiënt duidelijke opdrachtbevestigingen die bij onze online werkwijze passen. Geen gedoe meer met het heen en weer sturen van pakken papier. Gewoon lekker vlot een opdrachtbevestiging maken en die dezelfde dag getekend retour ontvangen. Zo kunnen we snel voor onze klanten aan de slag."

Linda Tuijn
Accountant (AA)
www.duidelijk.ac

Edwin Daniëls

No Nonsense Beveiliging

"Offorte is voor ons de juiste tool om onze klanten een duidelijke en mooie prijsopgave te doen. Je kunt makkelijk producten en afbeeldingen opslaan en later gebruiken in een nieuwe offerte. Zo kun je snel een mooie aanbieding maken voor je klanten."

Edwin Daniëls
Eigenaar
www.nnbeveiliging.nl

Bob America

Staffable Payroll

"Onze buitendienst werkt graag en veel met Offorte. Zij helpen ons een professionele uitstraling te bieden richting onze prospects. Offorte is makkelijk te gebruiken en ziet er op elk device gelikt uit."

Bob America
Commercieel Directeur
www.staffable.eu

Xenio Gubbels

XL Visie

"Professionele mooie opmaak van offertes die uitstekend aansluit op onze aanbod van diensten en producten die we duidelijk in een offerte kunnen weergeven"

Xenio Gubbels
Founder
www.xlvisie.nl

Hans Kalk

SiSto projectafbouw

"Wij gebruiken al jaren het Offorte systeem voor het maken van offerte's We vinden het een erg prettig systeem om mee te werken en kunnen de offerte's goed opvolgen op het moment dat de klant hem heeft gelezen (door het lees bericht wat we ontvangen)"

Hans Kalk
Eigenaar
www.systeemplafondplaat.nl

Imdat Karatas

PF Security

"De tool helpt ons snel en professioneel offertes te generen, waar we voorheen uren bezig waren hebben we nu een zeer complete offerte klaar in nog geen kwartier tijd. Tijdwinst en een zeer professionele uitstraling!"

Imdat Karatas
dga
www.pfsecurity.nl

Tom Zoethout

Internet Marketeers

"Offertes zijn snel op te bouwen, die met enkele toevoegingen van klanten toch persoonlijk zijn. Het is even investeren in het opbouwen van de verschillende componenten, maar daarna kan je in korte tijd offertes maken. Je kunt klanten opties geven, waarbij je er één adviseert, maar de klant kan nog steeds anders kiezen en de prijs wordt direct ook aangepast. Dus als alle onderdelen in de offerte zitten, hoef je de offerte niet aan te passen, de klant klikt aan wat hij wel wil en klikt uit wat hij niet wil. Ook prettig is dat je eenvoudig overzicht houdt van het aantal openstaande offertes."

Tom Zoethout
Senior Specialist & Eigenaar
www.internetmarketeers.nl

Marcel Does

IPV Training & Advies

"Offorte helpt ons om een professionele indruk bij de klant achter te laten. Eenduidigheid in look & feel door alle IPV medewerkers is met de template mogelijkheden perfect in te stellen. Klanten waarderen de moderne en overzichtelijke aanpak."

Marcel Does
Senior consultant
www.ipv.nl

Yvonne van Hemert

BFA-Advies

"Waar we voorheen met Word en Excel aan de slag gingen, gebruiken we nu Offorte. Het gebruik van Offorte maakt het voor ons super eenvoudig om offertes op maat te maken. In een mum van tijd is een offerte klaar, verzonden en online geaccordeerd. Ook kunnen we in Offorte precies zien welke offertes nog verzonden moeten worden, online staan, akkoord bevonden zijn of afgekeurd zijn. Offorte scheelt ons tijd en geeft ons overzicht."

Yvonne van Hemert
Eigenaresse
www.bfa-advies.nl

Rini Thielen

Kamer & Suite Specialist

"Offorte helpt ons om snel te reageren op aanvragen van klanten. Die ontvangen een professionele (online) offerte in een modern jasje. Klanten kunnen ook vragen stellen en zelfs online opdracht geven."

Rini Thielen
Eigenaar
www.kamerensuitespecialist.nl

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten