Over ons

Welkom bij Offorte, waar we offertes naar een hoger niveau tillen en jouw sales een boost geven. We zijn er om bedrijven zoals die van jou te helpen uitzonderlijke, adembenemende offertes te creëren die een blijvende indruk achterlaten en tot een deal leiden.

Over ons
Offorte in 2010

Offorte in 2010

Onze geschiedenis

De oorsprong van Offorte gaat terug naar 2001, toen ons bedrijf, Dvotion, werd opgericht als een digitaal bureau. In de loop der jaren heeft Dvotion successen geboekt met haar expertise in webdesign en software ontwikkeling, waarbij prachtige en interactieve websites en applicaties werden gecreëerd voor uiteenlopende klanten en startups.

Met een bewezen staat van dienst in het leveren van buitengewone digitale ervaringen, werd Offorte in 2010 geboren. We waren gefrustreerd over het gebruik van verouderde software voor het maken van offertes. We wilden potentiële klanten verbazen en echt laten zien hoe onze diensten hen konden helpen. Zo hebben we het initiatief genomen om de kracht van online te benutten en offertes om te vormen tot boeiende en interactieve ervaringen.

In het begin verliep de adoptie langzaam, omdat offertes vaak een ondergeschoven kindje zijn bij bedrijven. Maar dankzij onze vasthoudendheid en innovatie is Offorte gegroeid. In 2015 hebben we zelfs besloten om onze andere bedrijfsactiviteiten te verkopen en ons uitsluitend te richten op het potentieel van Offorte. Sindsdien is onze toewijding aan uitstekende offerte software alleen maar sterker geworden, aangewakkerd door het succes en de expertise die in de loop der jaren zijn ontwikkeld.

De tijd van statische documenten en saaie presentaties is voorbij. Offorte heeft een nieuw tijdperk van offerte creatie geïntroduceerd, waarbij prachtige ontwerpen, video-integraties, statistische inzichten en automatisering worden gecombineerd om offertes te creëren die klanten boeien en de concurrentie overtreffen.

Offorte blijft groeien als een onafhankelijk bedrijf, gedreven door onze passie.

Opgericht door

De inspiratie achter Offorte: Maak kennis met Dennis Wiemer, onze founder. Hij is een ervaren software vakman met meer dan 20 jaar ervaring in webtechnologieën. Een ondernemer met een talent voor het oplossen van complexe vraagstukken en het creëren van online oplossingen. Enkele van de klanten waarvoor Dennis heeft gewerkt, zijn Rabobank, Kpn, Philips, Oce, SAP en MTV. Bovendien heeft hij meerdere startups opgericht.

Tijdens zijn ondernemerschap besefte Dennis al snel dat er gebrek was aan goede alternatieven om traditionele offertes naar een hoger niveau te tillen. Gefrustreerd door de tijd en beperkingen om een degelijke offerte te maken, besloot hij zijn eigen oplossing te creëren die niet alleen het proces vereenvoudigde, maar ook de algehele kwaliteit en impact van offertes verbeterde. Zijn persoonlijke ervaring en doelgerichte aanpak zorgen ervoor dat Offorte voortdurend evolueert, vooroploopt en de verwachtingen van klanten overtreft.

Over ons

Missie

Onze missie is glashelder: mensen voorzien van offerte software waarmee ze deals winnen en waardevolle tijd besparen. Wij voegen creativiteit en interactiviteit toe aan onze offertes, waardoor jouw bedrijf opvalt tussen de concurrentie.

Jouw succes is ons succes

We begrijpen dat tijd een kostbaar goed is, en met ons platform kunnen bedrijven hun offerte proces efficiënt stroomlijnen en focussen op wat er echt toe doet. Offorte is er om jouw offertes naar nieuwe hoogten te brengen, jou te voorzien van de tools om klanten te overtuigen en jouw bedrijf te laten groeien.

Expertise door focus op offertes

Met meer dan een decennium ervaring in offerte software en sales enablement, heeft Offorte een stevige positie veroverd als vertrouwde oplossing in de branche. Onze uitgebreide ervaring in deze gespecialiseerde niche heeft ons in staat gesteld onze aanpak te verfijnen, innovatieve oplossingen te ontwikkelen en vertrouwd te raken met de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het maken van offertes. Door nauw samen te werken met onze klanten leren we van hun ervaringen en gebruiken we de feedback om de software continu door te ontwikkelen.

Sluit je aan bij ons op deze opwindende reis en laat Offorte de manier waarop je offertes maakt opnieuw definiëren.

Offorte Offerte Software - waar efficiëntie, creativiteit en winnende offertes samenkomen.

Klant ervaringen met Offorte

Abonnementen

Geen dure investeringen, vanaf 10 euro per maand aan de slag. Probeer gratis 14 dagen.
Bekijk het prijsoverzicht

Offerte kennisbank

Alle informatie omtrent het onderwerp offertes vind je in het "offerte maken" gedeelte.
Lees alles over het maken van offertes

Software

Ontdek alle functionaliteiten waarmee je eenvoudig offertes maakt in jouw huisstijl en opdrachten wint.
Doorgrond de voordelen

Recente posts van de blog

CRM voor kleine bedrijven: gamechanger of overbodig?
Is een crm-systeem geschikt voor kleine bedrijven? Ontdek hoe een goed crm-systeem kleine ondernemers kan helpen.
Salesgesprekken maar dan anders
Dat een goed salesgesprek de basis is voor een succesvolle offerte is geen ‘rocket science’. Maar wat is een goed salesgesprek en hoe overtuig je een prospect?
Offertes maken in financieel onzekere tijden
‘Kan een prospect aan de hand van mijn offerte zien dat het slecht met mijn bedrijf gaat?’ Deze interessante vraag kreeg ik.

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten