Aan de slag met Offorte

De volgende video toont een overzicht van verschillende functionaliteiten van Offorte en is perfect om kennis te maken met de kracht van de software.

De video geeft een korte introductie van de werking van Offorte, van de offerte presentatie tot en met de instellingen en verzenden. Natuurlijk is er meer mogelijk. Om het maximale uit Offorte te halen wil je het offerte proces zoveel mogelijk automatiseren.

Offerte sjabloon

Een offerte sjabloon is je uitgangspunt als je een nieuwe offerte maakt. Deze zorgt ervoor dat je start met een offerte die bijna klaar is en waarbij je alleen de inhoud op specifieke klant wensen kunt afstemmen. Door personalisatie velden in het sjabloon te gebruiken worden deze automatisch vervangen door klant gegevens.

Vormgeving sjabloon

De vormgeving van je offerte wordt aangestuurd door dit type sjablonen. Je kunt deze aanmaken onder instellingen. Hier zorg je ervoor dat je logo, typografie en kleuren mooi conform jullie huisstijl is.

Contacten

Hier vind je al je klanten, van bedrijfsgegevens tot en met de contactpersonen en verstuurde offertes. Alle contact velden kunnen gebruikt worden voor de personalisatie zodat je geautomatiseerd een voorstel kunt versturen en je niet bang hoeft te zijn dat de verkeerde bedrijfsnaam in je voorstel staat.

Favorieten bibliotheek

In de bibliotheek staan als je offerte sjablonen, pagina's, paragrafen, producten en media. Als je een offerte aan het maken bent kun je eenvoudig eerder aangemaakte inhoud vanuit je favorieten bibliotheek hergebruiken, dat scheelt je een hoop tijd.

Gebruikers

Nodig je collega's uit zodat jullie kunnen samenwerken aan voorstellen. Via de rechten instellingen kun je bepalen wat ze kunnen zien en doen.

Instellingen

Via de instellingen kun je Offorte verder naar je hand zette. Stel bijvoorbeeld een subdomein in en zet de verzend emails klaar. Ook het meertalig maken van de offerte weergave behoort tot de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Stuur ons een e-mail of gebruik de knop rechtsonder om direct een bericht te verzenden