Hoe werken de contact gegevens (personalisatie) tags?

Een aantal dingen zijn belangrijk als je gebruikmaakt van de personalisatietags. Een personalisatietag wordt vervangen met de echte klant en contactgegevens. Je kunt de lijst vinden in de offerte editor > actie menu bovenin of in het offerte verzendscherm.

Als je een van deze tags in je offerte (of email) gebruikt wordt ie vervangen door de echte gegevens. Zo weet je zeker dat je nooit een verkeerde naam in je offerte hebt staan en je gegevens altijd up-to-date zijn.

Enige voorwaarden om de tags te laten werken zijn de volgende punten:

Je offerte heeft een of meerdere contactpersonen nodig, je kunt deze toewijzen in de offerte details of op het offerte verzendscherm. Wanneer je nog geen contactpersonen hebt toegevoegd werkt de personalisatie inderdaad niet en zie je de tags in de preview. Zodra je een of meerdere contactpersonen aan jullie offerte hebt toegevoegd werkt de personalisatie en zie je ook geen tags in de preview.

De personalisatie tags worden alleen ingevuld als het contact en de contactpersonen ook daadwerkelijk ingevulde velden heeft. Wanneer je dus {contact_phone} gebruikt, maar de organisatie waar je de offerte heen stuurt heeft dit niet ingevuld, dan zijn er dus geen gegevens om te vullen. Belangrijk om dan ook het contact te voorzien van de juiste gegevens.

In de offerte preview worden de gegevens van een van de contactpersonen gebruikt ter preview. De tags zullen definitief worden ingevuld zodra de offerte wordt verstuurd en de klant opent hem (dus niet via offorte beheer).

Terug naar het overzicht

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Stuur ons een e-mail of gebruik de knop rechtsonder om direct een bericht te verzenden