Affiliate & partner programma

Verdien 20% terugkerende commissie voor de verkoop van Offorte abonnementen!

We verwelkomen bloggers, webmasters, betaalde zoekprofessionals, sprekers, marketeers van bureaus, trainers en allround digitale sales & marketinggoeroes!

Door een Offorte partner te worden heb je toegang tot een effectief affiliate programma met een onbeperkt winstpotentieel. Je ontvangt de nodige tools om maximale waarde te halen uit jouw marketing inspanningen door middel van data, inzicht en controle.

Affiliate & partner programma

Hoe word je een Offorte affiliate?

We keuren affiliate inschrijvingen vooraf goed, dus het duurt maar een paar minuten om te registreren. Zodra je bent ingeschreven krijg je toegang tot een eigen affiliate account met referral link.

Noem Offorte op je blog, in nieuwsbrieven, klantbijeenkomsten, tijdens webinars of op een andere manier die je geschikt vindt en stuur leads door met je referral link.

Wanneer je de referral link gebruikt en een lead bezoekt onze website dan plaatsen we een cookie die vanaf dat moment 10 jaar geldig is.

Elke keer dat jouw leads een Offorte abonnement afsluiten en/of verlengen, ontvang jij 20% commissie over de netto abonnementsprijs.

Verdien 20% van de abonnementsprijs voor zolang jouw lead klant is

De geplaatste cookies zijn 10 jaar geldig

Jouw eigen affiliate account met demo & promotiemateriaal

Commissie

Wanneer een klant een betaling doet ontvang jij 20% van deze netto omzet. De commissie wordt direct aan je account toegevoegd en niet over het jaar heen verdeeld. Je verdient de commissie zolang als de klant een betaald abonnement heeft. Gemiddeld maken klanten meerdere jaren gebruik van Offorte. Uitbetaling gebeurd maandelijks met een minimum van € 50.

Een rekenvoorbeeld: Wanneer een klant een jaarabonnement afneemt met 5 gebruikers dan heb je die maand € 60,- verdient.

Bestaande klanten

Wanneer je al gebruik maakt van Offorte heb je automatisch ook toegang tot het affiliate referral programma. Ga naar je Offorte account en vind je referral link op de Affiliate pagina onder instellingen. Nogmaals inschrijven met het formulier hieronder is niet nodig.

Demo account & promotiemateriaal

Wanneer je start met het affiliate programma krijg je je eigen demo account van Offorte. Naast je affiliate resultaten overzicht en promotiemateriaal heb je toegang tot een demo account met bijna alle functionaliteiten van Offorte. Zo kun jezelf ervaren hoe de software werkt en is tevens makkelijk mocht je een demo of review willen maken.

Heb je nog vragen?

Neem gerust rechtstreeks contact met ons op via onze e-mail: [email protected]

Inschrijven affiliate programma

Schrijf je hieronder in en ga direct aan de slag met je Offorte affiliates account.

Heb je al een Offorte account? Dan kun je gebruik maken van het Affiliates programma in je eigen account en hoef je je niet in te schrijven met onderstaand formulier. Ga naar je account en ga naar de affiliates pagina in het instellingen gedeelte

.offorte.com
Affiliate & partner programma