Gebruikers toevoegen en rechten beheren

Wanneer je een Teams abonnement hebt, kun je onder het kopje Account => Gebruikers een nieuwe gebruiker toevoegen.

Zonder Teams abonnement is het niet mogelijk om met meerdere gebruikers in hetzelfde account te werken. Onder het kopje Account kun je alle abonnement gegevens vinden en eventueel upgraden naar het Teams abonnement zodat je gebruikers kunt toevoegen.

Verzenden & klant vragen

Offertes worden verzonden vanuit de naam van de de gebruiker die de offerte heeft aangemaakt. Hij/zij zal ook de notificaties en vragen ed ontvangen. Een prospect kan in de offerte weergave op de "Vraag stellen" knop klikken. De offerte verzender ontvangt dan bericht hiervan en kan in de offerte weergave bij "Vraag stellen" het antwoord invoeren.

Uitleg Rechten profielen:

Administrator

Dit profiel heeft toegang om alles te doen: aanmaken van gebruikers, favorieten beheer, abonnement instellingen, offertes, contacten etc.

Content Manager

De Content Manager profiel kan de favorieten en sjablonen beheren en natuurlijk de reguliere zaken zoals offertes en contacten.

User

Een gebruiker met het User profiel kan offertes en contacten maken & beheren, maar heeft geen mogelijkheid om favorieten aan te maken of deze te beheren.

Restricted User

Het restricted user profiel kan alleen zijn eigen offertes beheren maar heeft geen mogelijkheid om favorieten aan te maken of deze te beheren. Offertes van andere gebruikers zijn niet toegankelijk. Contacten zijn wel toegankelijk en worden gedeeld tussen alle gebruikers