Paragraaf invoegen, verplaatsen en instellingen

Paragraaf invoegen

Wanneer een pagina of block nog geen paragraaf bevat zie je een duidelijke button om een paragraaf in te voegen. Is er al wel een paragraaf ingevoegd, dan kun je met je muis over een paragraaf heen bewegen zodat er een menu verschijnt aan de onderkant van de betreffende paragraaf. Hier zit een blauw plus knopje in. Klik je hierop dan krijg je een popup te zien met tabbladen. Hier heb je de optie om een nieuwe paragraaf in te voegen of in het andere tabblad een favoriet te kiezen.

Paragraaf verplaatsen

Met de pijltjes in het block menu kun je de block volgorde veranderen. Om de paragraaf naar een andere kolom of pagina te verplaatsen, ga je met je muis over de betreffende paragraaf heen en klik op het schaartje in het aan de onderkant verschenen menu. De paragraaf wordt nu naar het klembord verplaatst. Ga nu naar de positie (paragraaf) waar je je zojuist geknipte paragraaf wilt invoegen. Klik op het invoegen knopje (blauw plusje) en je ziet nu de popup met tabbladen. Selecteer klembord tabblad en kies nu de geknipte paragraaf uit de lijst en deze wordt voor je ingevoegd.

Paragraaf instellingen

Sommige paragrafen hebben instellingen. Je kunt deze aanpassen door met je muis over de betreffende paragraaf heen te bewegen. Aan de onderkant verschijnt nu een menu. Klik op het tandwiel knopje om de instellingen te bereiken.