Valuta veranderen

Je kunt de valuta op twee plaatsen wijzigen:

Account niveau
Dit kan worden gewijzigd via Instellingen > Accountgegevens, hier heb je de valuta optie. Dit heeft invloed op de weergave van de gebruikersinterface, maar niet op de werkelijke voorstellen zelf.

Offerte niveau
Wanneer je een voorstel maakt, krijg je de optie om een tekst sjabloon toe te wijzen (je kunt ook de tekst sjabloon wijzigen via de instellingen in de offerte details). Binnen de tekstsjabloon is er een valuta-optie. Op die manier ben je in staat om de valuta op voorstel niveau te bepalen. Je kunt de tekst sjablonen zelf wijzigen via het menu Instellingen > Tekst sjablonen.

De eerste stap is ervoor te zorgen dat je tekst sjabloon de juiste valuta heeft. Navigeer naar Instellingen> Tekst sjablonen en selecteer je tekst sjabloon. Hier heb je de optie Valuta die je kunt wijzigen:

Change currency

De volgende stap is ervoor te zorgen dat je voorstel deze tekst sjabloon heeft toegewezen. Ga naar het Offerte Overzicht en selecteer je offerte om de details ervan te bekijken. In de details kun je het tekst sjabloon selecteren/veranderen (taalmenu):

Change currency

De volgende video geeft in het begin ook wat toelichting over dit onderwerp