Verschillende offerte voorbeelden

Bekijk een aantal voorbeeld offertes en ontdek hoe jouw voorstel online gepresenteerd kan worden. De voorbeelden laten vooral de veelzijdigheid van het offerte programma zien en hoe het als een chameleon aan een huisstijl aangepast kan worden.

Een offerte kan samengesteld worden vanuit de content bibliotheek. De vormgeving wordt aangestuurd door design sjablonen, zodat alle offertes een uniforme uitstraling hebben. Zo automatiseer je eenvoudig je offerte proces.

Startup offerte voorbeeld

Bekijk het voorbeeld voorstel van een saas mobiele startup in de reisbranche.

Webdesign bureau offerte voorbeeld

Offertes van webdesign bedrijven bestaan vaak uit een hoop standaard onderdelen gecombineerd met maatwerk. Met de content bibliotheek van Offorte wordt het een stuk eenvoudiger om een goede offerte te schrijven.

Consultancy offerte voorbeeld

Met Offorte is het mogelijk om een huisstijl helemaal door te voeren in de offerte weergave, of het nu om een kleurrijke stijl gaat of juist heel donker, met de offerte design sjablonen ben je flexibel.

Reisbureau offerte voorbeeld

Reisbureau's verkopen sfeer en levenservaringen. Het juiste voorstel prikkelt de verbeelding en geeft klanten alvast een voorproefje op de reis die gaat komen.

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te startenicon