Briefpapier als PDF achtergrond instellen

Wanneer je een Paper offerte bekijkt als pdf wordt er in de achtergrond een pdf getoond van jullie huisstijl. Om deze te kunnen wijzigen ga je naar instellingen=>vormgeving. Selecteer hier de sjabloon die je wilt aanpassen.

Onder het kopje "Pdf" heb je de optie om een pdf als briefpapier in te stellen. Hier kun je een pdf uploaden van jullie briefpapier. Let hierbij goed op dat de pdf niet te zwaar is qua bestandsgrootte en het juiste formaat (A4) heeft.

Omdat de magazine layout meer dynamisch is heeft deze niet de optie om een pdf als achtergrond in te stellen voor de print (pdf) weergave.