Bibliotheek delen tussen Offorte-accounts

Favorieten heet nu Bibliotheek. Al je bestaande opgeslagen inhoud staat er nog. Je hoeft niets te migreren of te doen. Je kunt meerdere Offorte-accounts koppelen en inhoud uit de Bibliotheek delen. Dit is handig als een hoofdkantoor herbruikbare inhoud beheert voor meerdere vestigingen of leden.

Je kunt deze inhoud uit de Bibliotheek tussen accounts delen:

  • Offerte templates
  • Opgeslagen pagina's
  • Opgeslagen blokken
  • Media Browser

Zo werkt Bibliotheek delen

Bibliotheekitems delen

Open in de Bibliotheek de instellingen van een item. Zet Delen aan. Een gedeeld item krijgt een ster.

Deelcodes aanmaken

Maak onder Instellingen > Bibliotheek delen een deelcode voor het andere Offorte-account. Dat account kan gedeelde inhoud gebruiken, maar niet wijzigen of verwijderen. Alleen items waarvoor Delen aanstaat zijn beschikbaar.

Code verzenden

Stuur de accountnaam en deelcode naar de eigenaar van het andere Offorte-account. Beide zijn nodig.

Deelcode invoeren en gedeelde Bibliotheek gebruiken

De eigenaar van het andere account gaat naar Instellingen > Bibliotheek delen en voert de accountnaam en deelcode in. Gedeelde offerte templates, opgeslagen pagina's, opgeslagen blokken, en de Media Browser zijn daarna beschikbaar bij het maken en bewerken van offertes. Een ster markeert de gedeelde inhoud.

Let op:

  • je moet wel eerst even opnieuw inloggen na het maken van de koppeling.
  • Gedeelde inhoud is niet zichtbaar in het Bibliotheek-overzicht. Je ziet deze inhoud alleen bij het maken van een nieuwe offerte of bij het invoegen van een opgeslagen pagina of opgeslagen blok.

Stoppen met delen

Zodra je de deelcode verwijdert, is de gedeelde Bibliotheek niet meer beschikbaar voor dat account.

Premium abonnement

Bibliotheek delen met andere accounts is onderdeel van Premium. Alleen het account dat inhoud deelt, bijvoorbeeld het hoofdkantoor, heeft Premium nodig. Andere accounts kunnen de deelcode invoeren en de gedeelde inhoud gebruiken.

Elk account bepaalt zelf of het gedeelde inhoud wil gebruiken. Heeft een ander account ook een eigen Bibliotheek en Premium, dan kan dat account de eigen inhoud ook delen. Dit is optioneel.

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Stuur ons een e-mail of gebruik de knop rechtsonder om direct een bericht te verzenden