Favorieten delen tussen accounts

Het is mogelijk om meerdere Offorte accounts met elkaar te verbinden en favorieten onderling te delen. Super handig als je bijvoorbeeld met meerdere vestigingen werkt en je de favorieten vanuit het hoofdkantoor wilt beheren. Of als branche organisatie favorieten met leden wilt delen.

De volgende onderdelen uit de favorieten bibliotheek zijn deelbaar tussen accounts:

  • Offertes
  • Pagina's
  • Paragrafen
  • Mediabrowser

Zo werkt het

Favorieten op delen zetten

In de favorieten bibliotheek kun je per onderdeel bepalen of je het item wilt delen. Klik bijvoorbeeld op een pagina en zet de switch aan om te delen. Zodra een item op delen staat zie je er een ster bijstaan

Deelcodes aanmaken

Maak de deelcodes aan waarmee een ander Offorte account toegang krijgt tot je favorieten. Je kunt het vinden onder menu "instellingen > favorieten delen". Een andere account zal nooit je favorieten kunnen aanpassen of verwijderen, ze kunnen ze alleen gebruiken bij het maken van een offerte. En dan ook alleen de favorieten die jij op delen hebt gezet.

Code verzenden

Verzend nu de zojuist aangemaakte code naar de eigenaar van het andere Offorte account waarmee je jouw favorieten wilt delen. Het is belangrijk dat je de accountnaam en deelcode deelt, beide zijn nodig.

Deelcode invoeren en favorieten gebruiken uit een ander account

De eigenaar van het account die toegang wil tot jouw favorieten gaat nu naar het "favorieten delen" menu in instellingen. Klik op de knop om een ontvangen code en accountnaam in te voeren waarvan je toegang tot de favorieten wilt. Als de code is toegevoegd heb je bij het aanmaken van offertes, pagina's, paragrafen en mediabrowser de extra favorieten als keuze, ze zijn gemarkeerd met een ster. Let op je moet wel eerst even opnieuw inloggen na het maken van de koppeling.

Stoppen met delen

Zodra je de deelcode verwijdert zijn je gedeelde favorieten niet meer beschikbaar voor dat account.

Premium abonnement

De mogelijkheid om favorieten te delen met andere accounts is een premium abonnement functionaliteit. Moet elk account dan een premium account zijn om favorieten uit een ander account te gebruiken? Nee hoor, alleen het account (hoofdkantoor) moet premium zijn. Alle overige accounts kunnen de door jou aangemaakte code dan invoeren en krijgen zo toegang tot de gedeelde favorieten.

Elk abonnement kan verder bepalen of ze de gedeelde favorieten willen zien/gebruiken mits ze een deelcode hebben en invoegen. Wanneer een van de andere leden ook een mooie bibliotheek aanlegt en een premium abonnement heeft, dan kan deze inhoud ook weer gedeeld worden met andere accounts, dit is natuurlijk optioneel, maar behoort tot de mogelijkheden.

iconTerug naar het overzicht
icon

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Stuur ons een e-mail of gebruik de knop rechtsonder om direct een bericht te verzenden