Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant

Maak digitale offertes met Offorte en til je sales proces naar een hoger niveau. Bespaar tijd met de pagina en paragraaf voorbeelden en maximaliseer het resultaat. Concentreer je op de inhoud, de rest regelen wij automatisch voor je.

Probeer nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen
Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant

Een voorbeeld offerte stel je eenvoudig samen met Offorte

Met de offerte software van Offorte automatiseer je delen van het offerte proces. Na het configureren worden zaken als de vormgeving, layout en personalisatie automatisch voor je geregeld. Zo kun je je focussen op het maken van de offerte zelf en sla je deze als voorbeeld op in de bibliotheek. Zo kun je daarna de veelgebruikte offertes, teksten en pagina's herbruiken en hoef je niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden

Geoptimaliseerd sales proces

Zodra je offerte gereed is voor verzending kun je deze verzenden vanuit Offorte en krijg je bericht wanneer je klant het voorstel opent. Men kan binnen de online offerte direct vragen stellen en een pdf downloaden. Is het voorstel akkoord dan zet de klant digitaal zijn handtekening en ook hiervan ontvang jij weer bericht.

Prachtige overtuigende presentaties met onderscheidend vermogen

Automatiseer het sales proces & bespaar tijd bij het maken van voorstellen

Overal vanuit je browser al je offertes verzenden, beheren en opvolgen

Algemeen offerte voorbeeld

Een offerte voorbeeld die als startpunt gebruikt kan worden voor verschillende doelgroepen en bedrijven. Naast een open en moderne vormgeving is natuurlijk de inhoud ook van groot belang.

Algemeen

Accountancy offerte voorbeeld

Een offerte maken doe je door onder meer helder de voordelen voor de klant samen te vatten. Zoals een accountant richting kan geven aan de ondernemer, zo geeft de offerte richting aan de samenwerking.

Accountancy

Boekhouden offerte voorbeeld

Een perfecte boekhouding bevat ondermeer correcte, volledige cijfers. Een offerte moet als de balans van de boekhouder zijn: volledig, foutloos en klantgericht.

Boekhouden

Coaching offerte voorbeeld

Coaching is persoonlijk is en helemaal op maat, aangepast aan de van de wensen en behoeftes van de klant. Een passende offerte om de samenwerking te starten is een must.

Coaching

Engineering offerte voorbeeld

Met Offorte is het mogelijk om een huisstijl helemaal door te voeren in de offerte weergave, of het nu om een kleurrijke stijl gaat of juist heel donker, met de offerte sjablonen ben je flexibel om deze aan te passen op je business.

Engineering

Klusbedrijf offerte voorbeeld

Drukke dagen en complexe schema's maken onderdeel van een klusbedrijf. Bespaar wat tijd door met een offerte tool je offertes te maken. Onderscheid je je ook meteen van de concurrent en toon je klantvriendelijkheid.

Klusbedrijf

Marketing offerte voorbeeld

Het speelveld van marketing is tegenwoordig grotendeels online. Met een online offerte programma maak je de customer journey passend en verras je klanten.

Marketing

Reisbureau offerte voorbeeld

Reisbureau's verkopen sfeer en levenservaringen. Het juiste interactieve voorstel prikkelt de verbeelding en geeft klanten alvast een voorproefje op de reis die gaat komen.

Reisbureau

Startup offerte voorbeeld

Bekijk de voorbeeld offerte van een software as service bedrijf die een app voor de reisbranche ontwikkelde.

Startup

Training offerte voorbeeld

Voor een trainingsbureau is het verlenen van maatwerk één van de belangrijkste aspecten. De opdrachtgever moet zich herkennen in de offerte inhoud.

Training

Webdesign offerte voorbeeld

Offertes van webdesign bedrijven bestaan vaak uit een hoop standaard onderdelen gecombineerd met maatwerk. Met de content bibliotheek van Offorte wordt het een stuk eenvoudiger om een goede offerte te schrijven.

Webdesign

Zakelijke dienstverlening offerte voorbeeld

Kwaliteit, prijs, advies, ervaring, kennis en goede service zijn belangrijke onderscheidende factoren voor bedrijven. Bij het offerte maken moet je dit helder laten terugkomen.

Zakelijke dienstverlening
Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant

Waarom offertes software van Offorte?

Het doel van Offorte is om jou het leven makkelijker te maken als je offertes maakt en te zorgen dat je meer nieuwe opdrachten wint met de offerte tool. We helpen sinds 2010 bedrijven met winnen van nieuwe opdrachten.

We helpen je winnende offertes maken met behulp van prachtige unieke interactieve presentaties. Geen saaie, grijze opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Middels notificaties en statistieken kun je je opvolging perfect plannen. Het digitaal ondertekenen zorgt voor een laagdrempelige manier om meer voorstellen goedgekeurd te krijgen.

Maken, verzenden en beheren van offertes wordt met de software een stuk eenvoudiger doordat het sales proces automatiseerd is. Vanuit de bibliotheek kun je content in je offerte plaatsen. De offerte tool maakt een moderne werkwijze mogelijk met de optie om eenvoudig samen te werken.

Het Nederlandse support team helpt je snel online met de beste oplossingen. Alle klant feedback wordt gebruikt om het offerte systeem continu te verbeteren en uit te breiden.

Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant

A.I. Tekstschrijver

Schrijf je teksten sneller en genereer nieuwe ideeën door gebruik te maken van onze door kunstmatige intelligentie aangedreven tekstschrijver. Voer enkele waarden in en laat ons systeem jouw offerte teksten automatisch voor je schrijven.

Notificaties & statistieken voor perfecte timing

In de detailweergave van een offerte kun je precies zien wanneer en hoe vaak een voorstel is bekeken door een prospect. Met de statistieken krijg je gedetailleerd inzicht in wat je klant belangrijk vindt. Wanneer een voorstel voor het eerst wordt bekeken of na enige tijd van radiostilte, dan ontvang je een melding via e-mail zodat je met gepaste timing kunt reageren.

Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant
Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant

Upselling prijstabellen

Voeg prijsopties en kortingen toe aan een voorstel met de interactieve prijstabellen. Je prospect kan zelf de gewenste prijs samen te stellen. Dit vermindert tevens het over en weer afstemmen wat doorgaans bij een offerte traject hoort.

Online vragen stellen en digitaal ondertekenen

Wanneer een prospect een offerte bekijkt is het mogelijk om direct binnen het voorstel een vraag te stellen. Het goedkeuren van een offerte gebeurt direct online en digitaal. Zo kan je klant makkelijk en sneller ondertekenen.

Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant
Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant

Prachtige vormgeving in elke huisstijl

Binnen het systeem kun je vormgevings-sjablonen aanmaken en deze aanpassen aan jullie eigen huisstijl. Offorte zorgt vanaf dat moment dat de vormgeving mooi en consistent blijft in de offertes. Dus geen saaie opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Overtuig je klant met een uniek design.

Eenvoudig content hergebruiken met de favorieten bibliotheek

Veelgebruikte offertes, pagina's en paragrafen sla je op in de favorieten bibliotheek om die vervolgens snel in te zetten bij het maken van een nieuwe offerte. Handig en bespaart je tijd!

Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant
Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant

Offerte & contact beheer

Met het offerte overzicht heb je eenvoudig toegang tot alle offertes en zie je meteen hoe de offerte pipeline is gevuld. In het contacten gedeelte staan alle bedrijven en contactpersonen met natuurlijk de gemaakte offertes per klant.

Trends & Insights

Offorte geeft je diepgaande inzichten in je offerte funnel en helpt je beter te begrijpen hoe prospects met je offerte omgaan en hoe je met deze informatie je offertes kunt verbeteren. De uitgebreide statistieken laten je de performance van je account en individuele gebruikers zien.

Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant
Klant ervaringen met Offorte

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten