Maak een offerte voorbeeld met offerte software en maak indruk op de klant

Maak digitale offertes met Offorte en til je sales proces naar een hoger niveau. Bespaar tijd met de pagina en paragraaf voorbeelden en maximaliseer het resultaat. Concentreer je op de inhoud, de rest regelen wij automatisch voor je.

Probeer nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Een voorbeeld offerte stel je eenvoudig samen met Offorte

Met de offerte software van Offorte automatiseer je delen van het offerte proces. Na het configureren worden zaken als de vormgeving, layout en personalisatie automatisch voor je geregeld. Zo kun je je focussen op het maken van de offerte zelf en sla je deze als voorbeeld op in de bibliotheek. Zo kun je daarna de veelgebruikte offertes, teksten en pagina's herbruiken en hoef je niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden

Geoptimaliseerd sales proces

Zodra je offerte gereed is voor verzending kun je deze verzenden vanuit Offorte en krijg je bericht wanneer je klant het voorstel opent. Men kan binnen de online offerte direct vragen stellen en een pdf downloaden. Is het voorstel akkoord dan zet de klant digitaal zijn handtekening en ook hiervan ontvang jij weer bericht.

icon

Prachtige overtuigende presentaties met onderscheidend vermogen

icon

Automatiseer het sales proces & bespaar tijd bij het maken van voorstellen

icon

Overal vanuit je browser al je offertes verzenden, beheren en opvolgen

Startup offerte voorbeeld

Bekijk het voorbeeld voorstel van een saas mobiele startup in de reisbranche.

Webdesign bureau offerte voorbeeld

Offertes van webdesign bedrijven bestaan vaak uit een hoop standaard onderdelen gecombineerd met maatwerk. Met de content bibliotheek van Offorte wordt het een stuk eenvoudiger om een goede offerte te schrijven.

Consultancy offerte voorbeeld

Met Offorte is het mogelijk om een huisstijl helemaal door te voeren in de offerte weergave, of het nu om een kleurrijke stijl gaat of juist heel donker, met de offerte design sjablonen ben je flexibel.

Reisbureau offerte voorbeeld

Reisbureau's verkopen sfeer en levenservaringen. Het juiste voorstel prikkelt de verbeelding en geeft klanten alvast een voorproefje op de reis die gaat komen.

Waarom offertes maken met Offorte?

Het doel van Offorte is om jou het leven makkelijker te maken als je offertes maakt en te zorgen dat je meer nieuwe opdrachten wint met de offerte tool. We helpen sinds 2010 bedrijven met winnen van nieuwe opdrachten.

We helpen je winnende offertes maken met behulp van prachtige unieke interactieve presentaties. Geen saaie, grijze opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Middels notificaties en statistieken kun je je opvolging perfect plannen. Het digitaal ondertekenen zorgt voor een laagdrempelige manier om meer voorstellen goedgekeurd te krijgen.

Maken, verzenden en beheren van offertes wordt met de software een stuk eenvoudiger doordat het sales proces automatiseerd is. Vanuit de bibliotheek kun je content in je offerte plaatsen. De offerte tool maakt een moderne werkwijze mogelijk met de optie om eenvoudig samen te werken.

Het Nederlandse support team helpt je snel online met de beste oplossingen. Alle klant feedback wordt gebruikt om het offerte systeem continu te verbeteren en uit te breiden.

Upselling prijstabellen

Voeg prijsopties en kortingen toe aan een voorstel met de interactieve prijstabellen. Je prospect kan zelf de gewenste prijs samen te stellen. Dit vermindert tevens het over en weer afstemmen wat doorgaans bij een offerte traject hoort.

Notificaties voor perfecte timing

In de detailweergave van een offerte kun je precies zien wanneer en hoe vaak een voorstel is bekeken door een prospect. Wanneer een voorstel voor het eerst wordt bekeken of na enige tijd van radiostilte, dan ontvang je hier een melding van via e-mail zodat je met gepaste timing kunt reageren.

Prachtige vormgeving in elke huisstijl

Binnen het systeem kun je vormgevings-sjablonen aanmaken en deze aanpassen aan jullie eigen huisstijl. Offorte zorgt vanaf dat moment dat de vormgeving mooi en consistent blijft in de offertes. Dus geen saaie opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Overtuig je klant met een uniek design.

Online vragen stellen en goedkeuren

Wanneer een prospect een offerte bekijkt is het mogelijk om direct binnen het voorstel een vraag te stellen. Het goedkeuren van een offerte gebeurt direct online en digitaal. Zo kan je klant makkelijk en sneller ondertekenen.

Offerte & contact beheer

Met het offerte overzicht heb je eenvoudig toegang tot alle offertes en zie je meteen hoe de offerte pipeline is gevuld. In het contacten gedeelte staan alle bedrijven en contactpersonen met natuurlijk de gemaakte offertes per klant.

Eenvoudig content hergebruiken met de favorieten bibliotheek

Veelgebruikte offertes, pagina's en paragrafen sla je op in de favorieten bibliotheek om die vervolgens snel in te zetten bij het maken van een nieuwe offerte. Handig en bespaart je tijd!

"Onze buitendienst werkt graag en veel met Offorte. Zij helpen ons een professionele uitstraling te bieden richting onze prospects. Offorte is makkelijk te gebruiken en ziet er op elk device gelikt uit."

Bob America
Commercieel Directeur, Staffable Payroll

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te startenicon