Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software

Breng je verkoopproces naar een hoger niveau met volledig automatisch opgestelde offertes. Maximaliseer de resultaten door zelf voor de inhoud te zorgen terwijl wij de technische details voor je regelen. Bespaar tijd en til je offertes naar een hoger niveau en win zo meer opdrachten.

Probeer nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen
Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software

Handiger offertes opstellen en automatiseren

Automatisering van het offerteproces is de naam van het spel met Offorte. Na een paar configuratie stappen kun je met behulp van de software eenvoudig offertes opstellen en bewerken. Je bewaart alle teksten in de bibliotheek en kunt ze gemakkelijk hergebruiken, dus niet meer zoeken naar eerder geschreven teksten.

Meer inzicht in je offertes

Je verstuurt de offerte via Offorte naar je klant en krijgt bericht wanneer je klant de offerte opent. Binnen de online offerte kan men direct vragen stellen en een pdf downloaden. Als het voorstel wordt goedgekeurd, tekent de klant makkelijk en snel digitaal.

Prachtige overtuigende presentaties met onderscheidend vermogen

Automatiseer het sales proces & bespaar tijd bij het maken van voorstellen

Overal vanuit je browser al je offertes verzenden, beheren en opvolgen

Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software

Waarom offertes software van Offorte?

Het doel van Offorte is om jou het leven makkelijker te maken als je offertes maakt en te zorgen dat je meer nieuwe opdrachten wint met de offerte tool. We helpen sinds 2010 bedrijven met winnen van nieuwe opdrachten.

We helpen je winnende offertes maken met behulp van prachtige unieke interactieve presentaties. Geen saaie, grijze opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Middels notificaties en statistieken kun je je opvolging perfect plannen. Het digitaal ondertekenen zorgt voor een laagdrempelige manier om meer voorstellen goedgekeurd te krijgen.

Maken, verzenden en beheren van offertes wordt met de software een stuk eenvoudiger doordat het sales proces automatiseerd is. Vanuit de bibliotheek kun je content in je offerte plaatsen. De offerte tool maakt een moderne werkwijze mogelijk met de optie om eenvoudig samen te werken.

Het Nederlandse support team helpt je snel online met de beste oplossingen. Alle klant feedback wordt gebruikt om het offerte systeem continu te verbeteren en uit te breiden.

Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software

A.I. Tekstschrijver

Schrijf je teksten sneller en genereer nieuwe ideeën door gebruik te maken van onze door kunstmatige intelligentie aangedreven tekstschrijver. Voer enkele waarden in en laat ons systeem jouw offerte teksten automatisch voor je schrijven.

Notificaties & statistieken voor perfecte timing

In de detailweergave van een offerte kun je precies zien wanneer en hoe vaak een voorstel is bekeken door een prospect. Met de statistieken krijg je gedetailleerd inzicht in wat je klant belangrijk vindt. Wanneer een voorstel voor het eerst wordt bekeken of na enige tijd van radiostilte, dan ontvang je een melding via e-mail zodat je met gepaste timing kunt reageren.

Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software
Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software

Upselling prijstabellen

Voeg prijsopties en kortingen toe aan een voorstel met de interactieve prijstabellen. Je prospect kan zelf de gewenste prijs samen te stellen. Dit vermindert tevens het over en weer afstemmen wat doorgaans bij een offerte traject hoort.

Online vragen stellen en digitaal ondertekenen

Wanneer een prospect een offerte bekijkt is het mogelijk om direct binnen het voorstel een vraag te stellen. Het goedkeuren van een offerte gebeurt direct online en digitaal. Zo kan je klant makkelijk en sneller ondertekenen.

Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software
Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software

Prachtige vormgeving in elke huisstijl

Binnen het systeem kun je vormgevings-sjablonen aanmaken en deze aanpassen aan jullie eigen huisstijl. Offorte zorgt vanaf dat moment dat de vormgeving mooi en consistent blijft in de offertes. Dus geen saaie opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Overtuig je klant met een uniek design.

Eenvoudig content hergebruiken met de favorieten bibliotheek

Veelgebruikte offertes, pagina's en paragrafen sla je op in de favorieten bibliotheek om die vervolgens snel in te zetten bij het maken van een nieuwe offerte. Handig en bespaart je tijd!

Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software
Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software

Offerte & contact beheer

Met het offerte overzicht heb je eenvoudig toegang tot alle offertes en zie je meteen hoe de offerte pipeline is gevuld. In het contacten gedeelte staan alle bedrijven en contactpersonen met natuurlijk de gemaakte offertes per klant.

Trends & Insights

Offorte geeft je diepgaande inzichten in je offerte funnel en helpt je beter te begrijpen hoe prospects met je offerte omgaan en hoe je met deze informatie je offertes kunt verbeteren. De uitgebreide statistieken laten je de performance van je account en individuele gebruikers zien.

Een offerte opstellen en indruk maken met offerte software

Automations & reminders

Met de Automations & Reminders functionaliteiten kun je jouw offerte proces nog verder automatiseren. Plan de dag waarop je je voorstel wilt versturen, stuur reminders aan je klant en volg automatisch op met slimme berichten.

Personaliseren

Binnen de inhoud van een offerte kun je personalisatie tags gebruiken voor klantgegevens. Wanneer een offerte wordt bekeken dan worden deze tags vervangen door de gegevens van de klant. Zo wordt er nooit meer per ongeluk een verkeerde bedrijfsnaam gebruikt omdat je deze bent vergeten te vervangen.

Snel support

Heb je een vraag of een specifieke wens? Ons support team helpt je snel en met veel plezier. Jouw feedback en gebruikservaring zijn super belangrijk en worden ook gebruikt voor de verbetering van Offorte!

Offerte sjablonen

Met de offerte sjablonen heb je meteen een goed startpunt om een offerte op te stellen. De nieuwe offerte wordt automatisch gevuld met de inhoud van het gekozen sjabloon en kan daarna eenvoudig aangepast worden aan de specifieke wensen van de prospect.

Online & pdf weergave

Wanneer een offerte is verzonden dan wordt deze online bekeken door de prospect. Er is tevens de mogelijkheid om het voorstel te downloaden of printen in een pdf-versie. Deze pdf versie wordt automatisch voor je aangemaakt.

Versiebeheer

Het komt dikwijls voor dat een klant na het uitbrengen van een offerte diverse aanpassingen wil binnen de offerte. Met het versiebeheer maak je snel en eenvoudig een nieuwe versie binnen een offerte. Zo heb je meer grip en behoud je te allen tijde het overzicht.

Verschillende paragrafen

Een offerte van Offorte is opgebouwd uit pagina's en paragrafen. Er zijn verschillende paragraaftypes beschikbaar waarmee je eenvoudig profiteert van de online mogelijkheden. Zo kun je ondermeer de volgende types gebruiken in je offertes: verschillende tekst & afbeelding combinaties, tabel, prijstabel, Youtube & Vimeo video, fotogallerij.

Team work

Een offorte account kan uitgebreid worden met meerdere gebruikers. Dit stimuleert kennisdeling en overzicht binnen sales teams. Het is zelfs mogelijk om favorieten en content tussen Offorte accounts te delen.

E-mail sjablonen

Binnen Offorte is het tevens mogelijk standaard email sjablonen aan te maken. Wanneer je een offerte wilt verzenden gebruik je dit sjabloon voor het begeleidend schrijven.

Mediabrowser

Met de mediabrowser heb je de mogelijkheid alle afbeeldingen te beheren, afbeeldingen te bewerken en er is de mogelijkheid om stockfoto's uit de bibliotheek te gebruiken.

Video

Om nog beter je verhaal te vertellen en waarom een klant voor jullie moet kiezen zijn er uitgebreide mogelijkheden om video's in de offertes te plaatsen.

Integraties & API

Offorte integreert met meer dan 1300 apps via Zapier. Daarnaast hebben programmeurs met de API de mogelijkheid om zelf externe systemen op Offorte aan te sluiten.

Rechten

Het rechten systeem geeft je de mogelijkheid om rollen aan gebruikers toe te kennen en op die manier controle te hebben over wie wat mag doen.

Eigen domein & e-mail

Offertes presenteer je op jullie eigen domein en e-mails kan je ook verzenden vanuit jullie eigen domein zonder direct in de spamfilter te belanden door spoofing. Kortom, presenteer je offertes optimaal en helemaal in lijn met jouw bedrijf.

Elke taal

Middels de tekst sjablonen kun je offertes presenteren in elke taal die je maar wilt. Kies een van de standaard tekst sjablonen en pas deze aan naar wens.

Klant ervaringen met Offorte

Ready to get started?

Probeer Offorte nu gratis 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te starten