De offerte software waarmee je slimmer meer opdrachten wint

Met Offorte creëer en presenteer je online offertes die jouw verhaal vertellen. Maak indruk op klanten met een voorstel die naadloos aansluit en verwachtingen overtreft. Ervaar het offerte programma en win meer opdrachten.

Probeer nu 14 dagen zonder verplichtingen

Succesvolle offertes maken die jouw passie uitstralen

Geen gedoe met Word en Pdf. Geen saaie opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Vanuit je browser maak je snel en geautomatiseerd digitale offertes die je helpen bij het sales proces. Met behulp van de slimme notificaties kun je op het juiste moment opvolgen.

icon

Prachtige overtuigende presentaties met onderscheidend vermogen

icon

Automatiseer het sales proces & bespaar tijd bij het maken van voorstellen

icon

Overal vanuit je browser al je offertes verzenden, beheren en opvolgen

Bouwstenen die helpen bij sales succes en het offerte proces automatiseren

Offorte biedt bouwstenen die helpen om op een hedendaagse manier te werken en tevens meer inzicht geven. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om samen te werken met collega's.

Zo werkt Offorte

Een goede offerte maken is een kunst en kan behoorlijk tijdrovend zijn. Sinds 2010 ondersteunen we bedrijven met onze slimme offerte software die hierbij helpt. In hoofdlijnen werkt Offorte op de volgende manier:

Lees meer over offerte softwareicon
icon

Ga aan de slag

Start gratis en vrijblijvend je Offorte proefperiode en ontdek hoe ons offerte programma je helpt. Je zit nergens aan vast en je kunt ontdekken hoe alles werkt.

icon

Inrichten

De eerste stappen zijn het maken van een offerte sjabloon en de vormgeving aanpassen aan jullie huisstijl. Op basis van deze sjablonen maak je eenvoudig nieuwe offertes en bespaar je veel tijd.

icon

Offerte maken en verzenden

Kies je offerte sjabloon, vul de klantgegevens in en stem je voorstel af op specifieke klantwensen. Klik op verzend en ontvang bericht wanneer je voorstel wordt geopend.

icon

Akkoord

De klant bekijkt je voorstel online op zijn computer, tablet of mobiele telefoon en kan binnen de offerte vragen stellen en digitaal akkoord geven.

"Met Offorte kunnen wij visueel aantrekkelijke en zeer complete offertes aanbieden aan onze klanten. Zelfs onze klanten geven ons complimenten over de offertes."

Boyd Poulus
Eigenaar, Quick Online

Lees meer klanten ervaringenicon

Offerte voorbeelden

Benieuwd geworden hoe een offerte gemaakt met Offorte eruit ziet? Via de volgende link kun je enkele offerte voorbeelden bekijken die gemaakt zijn met Offorte in verschillende stijlen.

Bekijk offerte voorbeeldenicon
icon

Abonnementen

Geen dure investeringen, vanaf 10 euro per maand kun je al offertes maken met de offerte tool. Probeer vrijblijvend 14 dagen.

Lees meer

icon

Functionaliteiten

Ontdek alle krachtige offerte software functionaliteiten waarmee je jouw offertes maakt en opdrachten wint.

Lees meer

Ready to get started?

Probeer Offorte nu 14 dagen zonder verplichtingen

Klik hier om te startenicon