Hoe kan ik een offerte van status veranderen?

Vanuit het offerte beheer klik je op een offerte. Je komt nu in het detailscherm van de offerte. Hier heb je de mogelijkheid om middels het select menu de status te veranderen.

Offerte akkoord
Wanneer je in Offorte bent ingelogd en je bekijkt een offerte in de preview is er geen mogelijkheid om je offerte te accorderen. Het systeem herkent jou dan als Offorte gebruiker en niet als klant. De offerte weergave akkoord functie is bedoeld voor klanten.